Hvad vi laver

Birthe Laursen Art Agency udfører konsulentopgaver. Vi rådgiver omkring investering i og indkøb af kunst, indretning med kunst i private hjem såvel som i virksomheder samt disponering og opbygning af kunstsamlinger.

Vi vælger altid værker med det konkrete formål for øje og er specialiserede i at arbejde stedsspecifikt, hvor vi tager højde for de givne fysiske rammer og det specifikke steds kultur og profil i udsmykningsprocessen.

Vi tror på, at tilstedeværelsen af kunst i virksomheder kan opfordre til kreative og fornyende arbejdsprocesser.

I 2018 udvidede vi vores Art Agency til også at rumme et Art Room i hjemlige omgivelser i lejligheden på Gl. Kongevej 127 2. th., Frederiksberg, Kbh. Med vores Art Room i de private gemakker følger en særlig mulighed for at møde kunsten i intime og rolige rammer med tid og rum til fordybelse. Der er både kunst til at se og til at købe. Ved at give plads til kunsten arbejder vi på at skabe personlige rum.

Hver sommer rykker vi vores Art Room til en ny residens, nemlig til havnen i Gilleleje i et gammelt fiskerhus fra 1700-tallet. Her arrangerer vi en sommerudstilling, artists talks og performances samt andre aktiviteter.

Vi kuraterer også udstillinger i samarbejde med nationale og internationale museer og udstillingssteder.

Vi tilbyder

– Vores Art Room, hvor kunsten kan opleves i rolige og intime omgivelser i lejligheden på Frederiksberg, Kbh.

– Rådgivning omkring investering og indkøb af kunst til private og virksomheder

– Udvikling af helhedskoncepter til udsmykning af små virksomheder og store domiciler

– Disponering og udbygning af eksisterende samlinger, så de indgår i det private hjem eller i virksomheden på en ny og sammenhængende måde

– Formidling af samtidskunst til virksomheders medarbejdere og kunder gennem fyraftensmøder og foredrag

Vi samarbejder

Birthe Laursen Art Agency samarbejder med gallerister, arkitekter og førende forhandlere indenfor møbel- og belysningsbranchen og kan derfor tilbyde helhedsløsninger til indretning af kontorer og private hjem af høj kvalitet.