Birthe Laursen Art Agency arbejder med formidling af professionel samtidskunst til virksomheder og private.

Birthe Laursen har mere end 25 års erfaring som gallerist og freelance aktør på den nationale og internationale kunstscene, og er ekspert i rådgivning til virksomheder og institutioner omkring indkøb og integrering af billedkunst i de fysiske lokaliteter.

Vi er specialiserede i at udføre stedsspecifikke opgaver, hvor der arbejdes aktivt med de givne fysiske rammer og det specifikke steds kultur og profil i udsmykningsprocessen. Vi agerer som uafhængige aktører på kunstmarkedet og repræsenterer ikke en fast skare af udvalgte kunstnere, men arbejder derimod med en bred vifte af kunstnere fra internationalt anerkendte navne til unge lovende talenter.

De kunstneriske udtryk spænder fra traditionelle medier som maleri, skulptur og fotografi til store ruminstallationer, lyd- og videokunst – og værkerne udvælges altid med sans for kvalitet og med det særlige formål for øje.

Vi tror på, at kunst ikke blot kan spille en afgørende rolle i skabelsen af behagelige miljøer, men også kan skabe inspirerende og udfordrende arbejdsforhold, der opfordrer til innovative arbejdsprocesser.